Referencer

Det siger de andre om CIPM

Karina Bøjstrup, Programleder, B-Innovative

projektledelse

“Kasper er en meget erfaren og visionær projektleder, som jeg har været ekstremt glad for at have som en del af mit team. Jeg ansatte Kasper som projektleder af det største projekt i WIP programmet hos Organisator A/S. Her formåede han at holde et fast fokus på de mål, der blev sat, motivere sit team igennem en svær periode og samtidig sikre det nødvendige samarbejde med kunden. Som person er Kasper meget målrettet, struktureret og beslutningsstærk. Kasper har en varm personlighed og er ekstrem nem at samarbejde med - altid frisk på nye ideer. Jeg håber, jeg får muligheden for at samarbejde med Kasper en anden gang.”

Jan Voetmann, CEO ohal

metodeudvikling

“ohal is a project-driven business consultancy. Rapid growth in the last year has led to an urgent need for a more structured/layered work flow at ohal. Kasper helped us identify the changes to achieve this, and I was particularly impressed by his ability to absorb ohal's working process and offer up advice that is both relevant and insightful.”

Kate Oldenburg, Projectmanager, Nordic Lean Coordinator, Nordea

mentorordning

Da jeg fik mit første store projekt stod det mig hurtigt klart, at jeg ville få brug for sparring. Jeg indgik en mentorordning med Kasper. Hans dybe og brede projekterfaring gør en grøn af misundelse og han øser gerne ud af den. Han introducerede mig til værktøjer, modeller, fælder i et passende tempo, så jeg dels kunne følge med og også blev udfordret undervejs. Tilsammen gjorde dette, at jeg leverede projekt med succes og udviklede mig som projektleder undervejs.

Control events, else the events would control you