Om CIPM

Fordi kompetent ledelse er nøglen til succes

CIPM er startet i 2008 og er ejet af Kasper Jørgensen, der har en bred international erfaring med projektledelse.


Erfaringer og kompetencer

Variationen og kompleksiteten af de mange projekter, jeg har ledet i de sidste 15 år har modnet mig som en erfaren projektleder, der er i stand til at tilpasse og udnytte samt udvikle den projektledelsesmetode der er bedst egnet til jeres projekt.


Gennem projekter i beklædning-, farmaceutisk-, IT Service, FMCG, Shipping og Transport  industrier har jeg indsigt og erfaring i, behovsafklaring, stakeholder management, planlægge, styre og gennemføre internationale projekter i komplekse miljøer. De seneste projekter har bidraget med erfaring til ledelse af off-shore teams og udvikling i agile miljøer.


Hvordan det udføres:

Jeg tilpasser styringsmodellen baseret på best practice til projekterne, der er min erfaring, at ingen projekter er ens, og hvert projekt eller program kræver en tilpasset og aftalt styringsmodel. Denne model kan være baseret på PMI, Prince2 eller SCRUM, eller en kombination af de traditionelle vandfaldsmetoder og agile. Jeg sikre, at projektet er en succes ved at føre holdet til at levere høj kvalitet med fokus på kundernes behov.


Hvad jeg bringer; personlige stil

Jeg er en meget motiverende og dedikeret projektleder. Jeg har evnen til at levere høj kvalitet over en lang periode, og jeg er i stand til at holde holdånden højt, og levere en klar kommunikation gennem hele projektet. Jeg kører mange parallelle aktiviteter samtidig, og bevarer overblik og fokus på den aftalte leverance og omfang.


Jeg sætter en ære i at mine projektdeltagere er motiveret til at yde deres bedste, og jeg opfattes som en inspirerende leder med en stor respekt for individets behov.


 

Har du lyst til at se, hvad andre syntes om mig, så se referencerne på min LinkedIn profil  http://dk.linkedin.com/in/projectman

CIPM benytter også freelance konsulenter i sit netværk med en stor erfaring til at gå ind i opgaver, hvor der er behov for dette, eller for at sikre at viden er delt, hvis der er tale som projekter med en særlig høj risiko.

Referencer

Udtalelser fra kunder

Downloads

Artikler, CV og links

kontakt information

mobil

+4540519050

Adresse

Skovvænget 17

3480 Fredensborg

CVR 31458935