www.cipm.dk © 2010 

 

Fordi kompetent ledelse er nøglen til succes

 

CIPM er startet i 2008 og er ejet af Kasper Jørgensen, der har en bred international erfaring med projektledelse.

 

Jeg har arbejdet med IT projekter siden 1997

 

Projekterne har varieret fra tekniske udviklingsprojekter over komplekse integrationsprojekter til projekter med implementering og konfiguration af standard software. I mange af projekterne har der været større eller mindre grad af organisatorisk forandring og implementering af nye arbejdsgange, som jeg har varetaget.

Jeg har god erfaring med at lede internationale projekter både på tværs af lande og med projektdeltagere med forskellig kulturel og national baggrund.

 

Gennem forskellighederne og kompleksiteten af projekterne betragter jeg mig som en erfaren projektleder, som er i stand til at finde den ledelses- og styringsmodel, der skal til, for at Jeres projekt bliver en succes. Projektmetodik og anvendelse af den rigtige ledelsesproces er nøglen til, at projektet lykkedes, og derfor mestrer jeg den traditionelle vandfaldsmodel og agile metoder kendt fra Scrum, eller en kombination – afhængigt af hvad der kræves. Mit metodevalg og projektledelsesproces tager sit afsæt i PMI og de styringsværktøjer, der er følger med den model.

 

 

Har du lyst til at se, hvad andre syntes om mig, så se referencerne på min LinkedIn profil  http://dk.linkedin.com/in/projectman

 

CIPM benytter også freelance konsulenter i sit netværk med en stor erfaring til at gå ind i opgaver, hvor der er behov for dette, eller for at sikre at viden er delt, hvis der er tale som projekter med en særlig høj risiko.

 

Download CV

 

 

 

 

Referencer

Udtalelser fra kunder

 

 

 

Downloads

Artikler, CV og links

 

 

 

 

 

kontakt information

 

mail:

Kasper Jørgensen

 

mobil

+4540519050

 

Adresse

Asmundshøj 213

3480 Fredensborg

 

CVR

31458935